Bericht versturen
Thuis

Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd

Bedrijfsprofiel

    Is Cangzhou Beroemd Internationaal Handel drijvend Co., Ltd gevestigd in 1995 als professionele fabrikanten van BROODJE VORMT MALCHINE. Wij gebruiken AUTOcad ontwerpsoftware. Met meer toen 20 jaar van ervaringen en strikte kwaliteitscontrole, ontmoeten onze producten de Internationale doeltreffende werkingen van Standard.With, hoogst redelijke prijzen en geschikte levering, heeft ons bedrijf een bekend merk in de staalindustrie gevestigd en hoog lof van klanten en collega's gewonnen.

    Wij vervaardigen diverse soorten die broodje machine om de volgende producten vormen te produceren. Zoals Daktegel, Muurcomité, plooide het Dakwerk Blad, Vloerdek, C & Z Purlin, Wegvangrail, Sandwichcomité, Containerraad, Autocomité, de Deur van het Broodjesblind, Downspout, Verfraaide hoekplaat, de duur van de Staalpijp… etc.with de rationele structuur, knap en.

   De sterke technische middelen zijn de stabielste waarborg voor onze kwaliteit van producten. Onze technisch werkt dag aan dag bij!

   Ons verkoopnetwerk behandelt China.Our-overal producten, zijn uitgevoerd naar Oeganda, Bolivië, Uruguay, Nigeria, Ghana, Vietnam, Myanmar, Rusland, Kazachstan, Turkmenistan, India, Filippijnen… enz.

   Ons uitstekend en professioneel naverkoopteam zal de perfecte diensten leveren. Wij hebben een gedetailleerd handboek en kunnen u van technische ondersteuning via telefoon en netwerk voorzien. Indien nodig, kunnen wij u voorzien van lokale technische ondersteuning en technici aan sturen voor installatie en verrichtings opleiding.

   Welkom om onze fabriek te bezoeken! Wij zullen een mooie toekomst met u door ons beheersprincipe „hoogste kwaliteit creëren, crediteren gebaseerd“.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Werd Cangzhou Beroemd Internationaal Handel drijvend Co., Ltd (voorganger) gebouwd in 1995, en begon een nieuwe firmanaam sinds 2015.

Wij gebruiken AUTOcad ontwerpsoftware. Met meer toen 20 jaar van ervaringen en strikte kwaliteitscontrole, voldoen onze producten aan Internationale Norm. Wij zijn de belangrijke fabrikant en gerapporteerd van broodje vormt machine in China. Wij vervaardigen diverse soorten die broodje machine om de volgende producten vormen te produceren. Zoals Daktegel, Muurcomité, plooide het Dakwerk Blad, Vloerdek, C & Z Purlin, Wegvangrail, Sandwichcomité, Containerraad, Autocomité, de Deur van het Broodjesblind, Downspout, Verfraaide hoekplaat, Staalpijp… enz.

Na veel jaren hard werk en ontwikkeling, worden wij de leider op het gebied van de bouw van de staalstructuur, vooral de uitvoer, 90% van de producten voor de uitvoer, zijn onze producten uitgevoerd naar de meeste landen in de wereld, die met inbegrip van de V.S., het UK, Australië, Singapore, India, Maleisië, de V.A.E, de Filippijnen enz.

Wij kennen goed de eisen ten aanzien van de klanten van verschillende landen en hebben een eminent de uitvoerteam dat uw verzoeken zal behandelen. Onze deskundigen en geschoolde arbeiders voltooien het werk met grote precisie.

Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd
Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd
Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd
Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd
Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd
Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd
Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Cangzhou FMS

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 6000000-10000000

Opgericht Jaar : 1995

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd Certificaten China Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd Certificaten China Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd Certificaten China Cangzhou Famous International Trading Co., Ltd Certificaten